شیربرنج

 

برنج کوتاه دانه : ۲ ق س

شیر : حدودنیم کیلو

شکر:اق س

گلاب:مقداری


برنج را شسته و با کمی شیر وحرارت خیلی کم خوب میپزم تا لعاب بده و پخته بشه کم کم بقیه شیر رو افزوده و میذارم باز هم بجوشه بعد ازجوشیدن اگر شیر خواست اضافه میکنیم و اجازه میدم جا بیفته وشکر را اضاضه میکنیم وکمی که بودوشیرینی به خوردش رفت در آخر از کمی گلاب استفاده میکنم وبرای تزیین ازدارچین استفاده کردم

/ 1 نظر / 15 بازدید
پریسا

معلومه که خوشمزه است نوش جون تزیینشم عالی بود