ترایفل

ترایفلی که من درست کردم به ترتیب ژله+کیک اسفنجی+اناناس و موز و کیوی گردو خرد شده+کرم کاسترد+ژله های خوردشده+خامه+شکورول

.................................................................................................

واما دستور اصلی

 اما دستوری که من باهاش ترایفل درست می کنم:

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:

کیک اسفنجی یا کیک تی تاپ = 175 گرم ( به ابعاد 2.5 در 2.5 مکعبی ببرید!)

مربای آلبالو یا توت فرنگی یا تمشک = 100 گرم

کرم کاستارد = 450 میلی لیتر

میوه ( هر چی که دم دست بود و دوست داشتین) = 2 پیمانه خرد شده

شربت یا شهد مربا = 4 قاشق غذاخوری

خامه زده شده شیرین = 1 پیمانه

بادام پرک یا گردو و پسته و حتی برگ نعناع= برای تزیین نهایی


طرز تهیه:

اول یک لایه از کیک اسفنجی رو ته ظرف (کاسه یا ظروف دسر تکی) می ریزیم! البته بهتره بچینیم که مرتب تر باشه!

بعد 2 قاشق از شربت یا شهر مربا رو روی کیک ها می ریزیم تا کمی خیس بخورن.

نیمی از میوه های خرد شده رو روی کیک ها می ریزیم.

لایه بعد نصف کرم کاستارد رو می ریزیم. اگر کرمتون غلیظ باشه که تو همون لایه میمونه و لایه های پایین (کیک و میوه) دیده می شه... ولی اگر رقیق بود احتمالا تا پایین نفوذ کنه و یه کم منظره دسر رو به هم بزنه!

حالا باز لایه های قبلی رو با باقی مواد مونده تکرار می کنیم: کیک- شهد-میوه- کرم کاستارد

در آخر روی کار رو با خامه زده شده و میوه و بادام تزیین می کنیم.

دسر رو تو یخچال می ذاریم و خنک سروش می کنیم.

خیلی آسون و خوشمزه است به امتحانش می ارزه...

 

/ 0 نظر / 54 بازدید