حلوا هویج

نیم کیلو هویج رو پوست می گیرید و می ذارید بپزه.خیلی آب نریزید تا بعد از پخت آب نداشته باشه و خاصیتش حفظ شه.بعد از پختن رنده ریز می کنیم.یا پوره می کنیم .
بعد 1.5 پیمانه(یا لیوان معمولی)آرد سفید رو می ذاریم روی حرارت و هم می زنیم.لازم نیست رنگش تغییر کنه.در حدی بو می دیم که بوی خامیش گرفته بشه.بعد به ترتیب:1 پیمانه روغن مایع.1 پیمانه گلاب.3 پیمانه شکر .هویج له شده و کمی زعفران را اضافه کرده هم می زنیم تا وقتی که حلوا از ظرف جدا شود.
در ضمن اگه خواستید حلوا مقوی تر شه می تونید 2 تا زرده تخم مرغ رو یکم بزنید و در آخر توی حلوا بریزید .و با سرعت به هم بزنید.
حلوای هویج دستور های مختلفی داره .این یکی رو چون ساده هست و خیلی وقت نمی بره گذاشتم براتون.

**********

تغییراتی که من دادم همراه با عکس از مراحل:

من با 2 برابر مواد درست کردم که اصلا به شما توصیه نمی کنم چون واقعا از کت و کول افتادم

هویچ ها رو پوست کنده با کمی آب خوب پختم و رنده ریز کردم:



زعفرون دم کردم... چون هویچ ها شیرین بودن، شکر رو به یک و یک سوم پیمانه کاهش دادم... یعنی من برای 2 برابر مواد فقط دو و نیم پیمانه شکر ریختم... و از نظر خودم شکرش کاملا اندازه بود... مگر اینکه خیلی شیرین دوست داشته باشید که فکر می کنم یک و نیم پیمانه برای دستور کافیست... پس بسته به شیرینی هویچ هاتون شکر رو کمتر یا بیشتر کنید.....بعد هم چون شکرهای من دیر حل میشن پودرشون کردم...



پودر شکر رو در گلاب حل کردم و بعد زعفرون دم کشیده رو روش ریختم.



آردها رو کمی تفت دادم:



روغن مایع رو اضافه کردم ... شما می تونید نصف روغن مایع و نصف کره بریزید:



هم زدم تا خوب مخلوط شد:



هویچ های پوره شده یا رنده ریز شده را اضافه و مخلوط کردم:



شربت رو اضافه کردم (گلاب + پودر قند + زعفران دم شده)



بعد روی حرارت ملایم حدود بیست دقیقه ( البته دقت کنید که با 2 برابر مواد بود) هم زدم تا خوب از ظرف جدا و یکنواخت و عالی شد:



×××××××××××××××××××××××××××××××××

 

 

/ 0 نظر / 148 بازدید